Drugi vid zarade – binarno stablo

Drugi vid zarade – binarno stablo

Sada idemo na objašnjenje drugog vida zarade, iz binarnog stabla. Ostalo nam je u prethodnoj računici 6% neraspoređeno kada smo od 10% oduzeli 1% i 4×0,5% i 1% za firmu. To je 50 eura. i to posmatramo kao jedno PP što nam je skraćenica za pravo na profit.
Dakle, kupovinom televizora koji košta 850 eura, rasporedilo se po 1% i po 0,5% gdje je trebalo i ostalo je još 50 eura, za šta Vam firma postavlja vaše osobno PP koje se smješta u binarno stablo. sl4.jpg Binarna matrica je mreža u kojoj na jedan čvor možete vezati samo dva nova. U prethodnom primjeru vaše mreže smo vidjeli da ste vi doveli 3 prijatelja, a svako od njih po 3 nova, a mogli ste i više. U binarnoj matrici se potrošačka prava smještaju dva po dva. Tu binarnu mrežu zovemo binarnim stablom. Svako vaše PP je početak jednog binarnog stabla, koje ime gornju i donju stranu (granu).

Ako ostvarite pravo na još jedno PP, onda to recimo smjestite u gornju granu. Ako vaš suradnik ostvari PP, onda smjestite to u donju granu. Sledeće PP može da ide samo negdje ispod ova dva PP. Kako se budu slagala potrošačka prava u gornjoj i donjoj grani, dobivaćete određene provizije za to. Cilj je da sakupite i na gornjoj i na donjoj grani po 30 PP kako biste dobili jedan veliki vaučer koji možete potrošiti kod firmi partnera.
Prvu proviziju dobivate već kada imate 2 PP u gornjoj i 2 PP u donjoj grani. Tada dobivate 10 EUR! Da naglasimo, nemate nikakvih obaveza po pitanju broja uključenih suradnika ili stečenih PP. Ako imate 1 PP i ni jednog suradnika kojeg ste vi doveli, opet možete doći do ove zarade. Sljedeća zarada dolazi kada imate 4 gore i 4 dolje, tada dobivate 15EUR. I tako redom za 8 gore, 8 dolje dobivate 20 EUR, za 14 gore, 14 dolje dobivete 25 EUR, 18 gore, 18 dolle, dobivete 30 EUR. Za 24 gore, 24 dolje dobivate 40 EUR i konačno za 30 gore, 30 dolle dobivate vaučer od 360 EUR. Vaučer ide na vaš poseban račun, račun vaučera, koji možete da iskoristite isključivo kod firmi partnera, ali bez ograničenja. Vaša je odluka da li ćete za vaučere da kupite hranu, odjeću, tehniku ili automobil. Firme Partneri vam stoje na raspolaganju, imaćemo uskoro jako mnogo partnera.
 

Na prethodnoj slici smo imali razne situacije. Kao što vidite, ispod vašeg PP može se naći i PP vašeg instruktora, što se u binarnim sistemima naziva prelijevanje (spillover na engleskom), jer dobivate provizije i od rada ljudi koje niste vi uveli u posao. To obično ohrabri “nevjerne Tome”, a kada vide da su nešto malo dobili sa skoro ni malo rada, onda dobiju volju i konačno počnu raditi.
Ukupno se sa ovim PP kog steknete dobivate 140 eura keš provizije i 360 eura vaučer provizije, a to je ukupno 500 eura. Televizor ste platili 850 eura, što znači da ste dobili “popust” skoro 60%! Gdje to još ima? Ovo je nemoguće dobiti bilo gdje, osim ako popuste propustite kroz mrežni marketing. I ovo je konačno odgovor onima koji bi se uključili u ovakvu udrugu potrošača i tražili odmah popust od 10%! Ne isplati se!
Prilikom ostvarivanja provizija koje sam spomenuo, vi dobivate i bonus PP-ove. Kada skupite 4 gore i 4 dolje, dobivate bonus PP u nacionalnom binarnom stablu. Kada imate 8/8 dobivate bonus PP u odobnom binarnom stablu. Na 14/14 dobivate bonus PP u međunarodnom binarnom stablu i na 18/18 također u osobnom binarnom stablu. To su četiri bonus PP na koje također možete postaviti PP-ove koje steknete kupujući kod firmi partnera i na njih dobivate također i provizije i bonus PP-ove! Do sada sam naveo 4 bonus PP-a. I tu nije kraj. Ali o tome nastavljamo nakon što objasnimo pojam akontacija (depozita).
Šta su akontacije?
Mi ćemo zapravo sada obrnuti proces. Za one koji neće čekati da prvo kupe nešto kod firmi partnera da bi počeli zarađivati od binarnog stabla, postoji još jedna sjajna mogućnost. Vi možete uplatiti depozit za buduću kupovinu. Pojam depozita je razumljiv i stoljećima prihvaćen. Kada hoćete da vam trgovac nešto sačuva, vi položite recimo 10% depozita. Ako odustanete od kupovine, depozit ne dobivate natrag, jer je trgovac mogao to da proda da vi ste tražili da vam to skloni u stranu. A ako recimo trgovac ipak odluči da nekom proda tu robu iako ste vi ostavili depozit, onda trgovac vama treba vratiti vaš depozit i da vam plati još toliko (kao da vam je vratio dupli depozit). Međutim, u ovom genijalnom sistemu, vi ćete sigurno negdje potrošiti tu akontaciju koju eventualno platite, jer niste ograničeni šta da kupite, niti gdje da kupite! Na raspolaganju vam je sve što tisuće firmi partnera imaju u ponudi, možete trošiti depozite djelomično ili u cjelini itd. Znači došli smo do mogućnosti da uplatite depozit za vašu buduću kupovinu, odmah imate PP koji time stičete, smjestite ga u binarno stablo i počnete da zarađujete od toga. Depoziti se nikada ne vraćaju natrag. Njih možete dopuniti do punog iznosa kupovine i tako potrošiti kod firme partnera, ali povlačenja nema, što je opet razumljivo ako se uzme u obzir gornje objašnjenje.
Jasno je da nije isti iznos depozita za televizor, za automobil ili za kuću. Tako imamo u ovom našem sjajnom sistemu 6 trgovačkih kategorija. Prvu smo spominjali, ona je 50 eura. Druga kategorija je tri puta veća 150 eura, treća kategorija 400 eura, četvrta 1.200 eura, peta je 3.600 eura. i šesta je 7.200 eura. Ako neko odmah plati akontaciju za II kategoriju, onda se ona isto smješta u binarno stablu druge kategorije, skupljaju se 2 gore, 2 dolje, a provizija je 3 puta veća nego u prvoj kategoriji jer je 3 puta i veća akontacija. Znači 30 eura na 2/2. Isplate idu isto na 2/2, 4/4, 8/8, 14/14, 18/18, 24/24, konačno na 30/30 dobivate vaučer koji iznosi 800 eura.
U trećoj, četvrtoj i petoj trgovačkoj kategoriji se ne skuplja do 30 gore, 30 dolje nego samo do 24 gore, 24 dolje, a u šestoj kategoriji se skuplja do 18 gore plus 18 dolje.
Vaučeri koji se dobivaju kada popunite PP u određenoj kategoriji su:
SCnet-Trgovačka kategorija Iznos vaučera
I. SCnet-Kategorija 2.664,00 kn ili oko 360 EUR
II. SCnet-Kategorija 5.920,00 kn ili oko 800 EUR
III. SCnet-Kategorija 11.100,00 kn ili oko 1.500 EUR
IV. SCnet-Kategorija 33.300,00 kn ili oko 4.500 EUR
V. SCnet-Kategorija 99.900,00 kn ili oko 13.500 EUR
VI. SCnet-Kategorija 133.200,00 kn ili oko 18.000 EUR
Sada možemo ponovo da se vratimo u objašnjavanju binarnog stabla prve kategorije, gjde smo je popunili sa 30 gore i 30 dolje i rekli da tu nije kraj. Sada dobivate i jedno bonus PP u II trgovačkoj kategoriji ili kako često nazivamo II SCNet-kategoriji! Dalje na ovo bonus PP u drugoj trgovačkoj kategoriji se ređaju PP-ovi vaših suradnika, vaših instruktora, bonus PP-ovi njihovi i vaši i kada skupite 30 plus 30 opet dobivete jedno PP u III SCNet-kategoriji! Pa kada skupite 24 plus 24 u III kategoriji dobivate jedno PP u četvrtoj SCNet-kategoriji! Iz četvrte idete u petu, iz pete u šestu, a iz šeste ponovo u prvu! Tako sa jednim PP nikada ne ispadate iz ovog ciklusa! Znači i da teta Ana penzionerka može da kupujući malo kruha i malo mlijeka stekne PP u I SCNet-kategoriji i da vremenom preporučujući ovaj sistem uštede svojim susjedima, prijateljima, rođacima zarađuje novac u svim kategorijama! Ovdje leži odgovor na prigovor onih koji kažu da u Hrvatskoj nema novaca, pa ko zna da li će ovaj posao da funkcionira ili ne. Ovo je definitivno genijalno!
Kompletno objašnjenje kako se zarađuje u prvoj kategoriji važi i za drugu kategoriju, samo što su provizije 3 puta veće nego u prvom slučaju, krajnji vaučer nije 360 EUR nego 800 EUR. Bonus prava se isto zarađuju, ali sada u drugoj kategoriji, isto na 4+4, 8+8, 14+14 i 18+18 i tako dalje.
Kompletno objašnjenje važi i za treću kategoriju, ali su provizije 9 puta veće nego u prvom slučaju, krajnji vaučer je 1.500 EUR i dobiva se na 24+24 umjesto na 30+30. Bonus PP se dobivaju takođe, na istim mjestima i isto se smještaju u osobne, nacionalne i međunarodne matrice.
Slično važi i za četvrtu, petu i šestu kategoriju. Ako pažljivo proučite prethodna objašnjenja, onda ćete točno znati šta se kada dešava.
Primjer uplatnice ( kliknite na sliku za povecanje):



0 comments:

Objavi komentar

Popularni postovi