Sta je BINARNA MATRICA

Binarna matrica je jedan od najmodernijih nacina nagradjivanja u biznisu. Za binarnu matricu u nasem slucaju treba da znate nekoliko stvari. Sve je predstavljeno na slikama pa pokusajte se skoncentrisat i dobro vidjeti o cemu se radi jer upravo kroz ovaj sistem nasi popusti se uvecaju za 11 puta tako da mozemo reci da nam BINARNA MATRICA donosi povrat 80% od svega potrosenog u partnerskim firmama.
Treba da znate sljedece:


1. Svako PP ima svoju donju i gornju granu

2. Svako PP je korijen jedne nove binarne matrice

3. Na svako PP se moze vezati najvise dva nova PP-a (binarno)

4. Vasa binarna matrica se popunjava od Vasih PP

5. Vasa binarna matrica se popunjava od PP Vasih clanova do BESKONACNE DUBINE (ljudi koje ste Vi ukljucili – jer svaki njihov PP ce biti dio Vase binarne matrice i sto kao sto je i Vas PP dio binarne matrice Vaseg instruktora, tako da kako Vasi clanovi budu popunjavali svoju binarnu matricu PP-ovima njihovih clanova, oni ce na taj nacin automaski popunjavati i Vasu, a samim tim i binarnu matricu Vaseg instruktora i td.)

6. Vasa binarna matrica se popunjava od PP Vasih instruktora (s obzirom da je Vasa binarna matrica dio binarne matrice Vaseg instruktora, to znaci da kada on stekne novo PP morat ce ga negdje smjestiti tako da ga on smjesta na jednu od praznih pozicija a posto se na svako PP moze vezati samo 2 nova, veoma je moguce da ce upravo sljedece PP Vaseg instruktora pasti upravo ispred Vas. Na taj nacin kako Vas instruktor bude popunjavao svoju binarnu matricu popunjavat ce i Vasu)

7. Zaradu ostvarujete POKLAPANJEM PP u gornjoj i donjoj grani

Popularni postovi