Scnet info

 • SCNet® je u osnovi međunarodno udruženje potrošača i firmi partnera (FP) čije partnerstvo djeluje na obostranu korist, članovi udruženja ostvaruju popuste od onoga što kupuju svaki dan, imaju priliku da sa SCNet® kompanijom izgrade poslovnu karijeru putem preporuka, a FP imaju lojalne kupce i siguran plasman svoje ponude.


 • U suštini, SCNet kompanija ne posjeduje nijedan proizvod kojeg bi potrošači mogli kupiti, ali posjeduje SOFTWARE (računarski program) za obračun ostvarenih popusta i provizija koji je jedinstven (zaštićen kao patent) i koji omogućava da svaki pojedinac ostvari velike zarade i bude isplaćen putem vlastitog bankovnog računa.

 • Cilj i vizija SCNet kompanije je napraviti balans na tržištu između ponude i potražnje na način da registrovani korisnici našeg društva imaju određene pogodnosti (popusti i mogućnost izgradnje poslovne karijere), a FP lojalne kupce koji će praviti potrošnju (kupovinu) kod njih a ne kod konkurencije (firmi koji nisu partneri sa SCNet kompanijom), i na taj način obezbjediti kako svoj opstanak na tržištu, tako i povećanje svog prometa i profita. 

 • Obračun ostvarenih popusta se vrši na više načina! VAŽNO je napomenuti da se ostvareni popust u trenutku kupovine ne vraća "na licu mjesta" nego FP po obavezama iz ugovora sa SCNet kompanijom taj novac uplaćuje na Vaš račun u SCnet, a onda se kroz naš software taj novac od popusta raspoređuje na sljedeći način! Pogledajte video OVDJE

 • Mogućnost zarade kroz partnerstvo sa SCNet kompanijom je zaista velika i ovisi isključivo o Vašem radu. SCNet kompanija udružuje potrošače po MLM principima rada i poslovanja gdje svaki registrovani potrošač dobiva mogućnost da izgradi profitabilan posao, promovirajući SCNet kompaniju i sve financijske prednosti koje nam pruža i na taj način gradi vlastitu mrežu potrošača. U ovisnosti kako posmatrate SCNet, tako ćete i pristupiti cijelom projektu. Ako SCNet posmatrate kao biznis, onda Vam preporučujemo da sa Vašim instruktorom razgovarate o modelu M33 (OVDJE možete pogledati sve o modelu M33 by Robert Paušić), a ako posao posmatrate samo kao udruženje potrošača, onda obezbjedite Vašu SCNet karticu i kupujte ono što svakako kupujete, ostvarite zaradu kroz popuste u partnerskim firmama gdje god vidite SCNet logo. Vaša zarada može biti u visini od nekoliko EURA do nekoliko hiljada/tisuća EURA.
Scnet Kancelarija
 • Svaka osoba koja se registrovala kao SCNet korisnik (potrošač) dobila je svoju SCNet kancelariju (back office). Kao što znamo, registracija je besplatna i od SCNet-a sa registracijom dobivate mnogo toga što se inače kod konkurentskih sistema plaća. Kroz Vašu kancelariju pratite svoje poslovanje a tamo u meniju "s lijeve strane gore" na linku "Generalije" imate i Vašu SCNet potrošačku karticu      Odšampajte je, ako želite plastificirajte i koristite.
Scnet Potrosacka kartica


  0 comments:

  Objavi komentar

  Popularni postovi