Akcija za otvaranje tržišta Njemačke

Akcija za otvaranje tržišta Njemačke
do 27. 04.2012.

Izuzetna prilika je pred nama svaki put kada se otvara nova država. Zato smo odlučili napisati dodatno objašnjenje i instrukcije pomoću kojih možete maksimalno iskoristiti ove fantastične događaje!

Ako do sada niste znali, svaka država ima svoja odvojena binarna stabla u svih šest trgovačkih kategorija. Suradnici koji se iz država koje nisu otvorene aktiviraju u predmreži imaju s naše strane privilegiju da im se u matičnoj državi prepišu (kopiraju) prava na profit (PP) kada se njihova država otvori.

Na primjer, ako netko iz Njemačke sada u Hrvatskoj uplati depozite za buduće kupovine, recimo 3 PP u I. TK i 1 PP u II. TK, onda će se ta prava na profit (PP) odmah pozicionirati u Hrvatskoj, moći će se potrošiti kao dio budućih kupovine kod firmi partnera u Hrvatskoj, a binarno stablo ispod tih PP će se vremenom popuniti i u TK I donijeti oko 500 EUR zarade i sva bonus prava koja mu pripadaju. Pored toga, dobit će gratis prepisana prava na profit (PP) u njemačko binarno stablo, tako što će se u trenutku otvaranja njemačkog tržišta prepisati sva njegova PP i PP njegovih suradnika iz Njemačke. Pri prijepisu neće doći do još jednog obračuna provizija, ali će od novih uplata PP u Njemačkoj sva ta PP ostvarivati provizije! Ta PP također donose i po 50 EUR na računu "depozita" koje možete trošiti u Njemačkoj kod firmi partnera kao dio većih kupovina!

Gore navedeno važi za suradnike čija je matična država (država koja se upisuje prilikom registracije) Njemačka. Mnogi suradnici iz drugih država žele, u budućnosti, uključivati ljude iz Njemačke, a da bi zarađivali u binarnom stablu Njemačke, treba imati osobna PP u njemačkom binarnom stablu. Ako ih nemate, onda zarađujete od svoje mreže samo direktne provizije - povrat od potrošnje (4x0,5%), karijerne provizije i poklapajuće bonuse. Treba ipak voditi računa o tome da između 50% i 80% zarade dolazi iz binarnog stabla, tako da oni koji ovaj posao rade profesionalno, trebaju imati PP (ili vise njih) i u ostalim državama u kojima imaju svoje mreže (a prije ili kasnije svima ode mreža u razne države).

Zato pred otvaranje novih tržišta uvodimo, do sada neviđenu poslovnu mogućnost da uplatite namjensko PP za državu pred otvaranjem koje će se računati i u matičnoj državi u kojoj neki suradnik radi (recimo sada u Hrvatskoj) i u državi čije otvaranje spremamo (u ovom primjeru Njemačka). Takvo namjensko PP je skuplje (70 EUR umjesto 50 EUR) ali Vam se računa u obje države, tako da ćete, kao "depozit" moći potrošiti 50 EUR u RH i 50 EUR u Njemačkoj! Također, sva namjenska PP će, kao što je opisano u slučaju suradnika iz Njemačke koji sada grade predmrežu preko Hrvatske, donositi provizije iz binarnih stabala iz dvije države, bonus prava itd. Pri prijepisu važe ista pravila kao i za suradnika iz Njemačke, a to su: ne obračunava se provizija od binarnog stabla prilikom postavljanja i obaveza reinvestiranja vaučera za svako prepisano PP, ali je tu mogućnost zarade od novih uplata na reinvestiranim PP.

Matematika je jednostavna: uplatite 50 EUR a možete potrošiti oko 50+50 EUR u dvije države (50 EUR u Hrvatskoj i 50 EUR u Njemačkoj). Standardno PP od 50 EUR bi vam donijelo oko 500 EUR plus bonuse, a namjensko PP, u ovom slučaju za Njemačku, će vam donijeti u Hrvatskom i njemačkom binarnom stablu oko 1000 EUR i dva puta veći broj bonus prava nego u prvom slučaju.

Namjensko PP u II. TK košta 3x70 EUR. U većim TK (III, IV...) ne predviđamo uplatu namjenskih PP, jer je strategija naše kompanije usmjeravanje na potrošnju, a ne uplate enormnih iznosa u PP. Preporučeni modeli su 3x1 u TK I, 3x1 u TK I + 1 PP u TK II, biznis paket - model 33, koji je u ovom slučaju 28x70EUR.

Instruktori koji već imaju strukture u Njemačkoj kojima će se prepisati binarne matrice u novim njemačkim binarnim stablima ne trebaju brinuti. Ako u periodu trajanja akcije uplate namjensko PP za Njemačku, ono će biti prepisano po instruktorskoj vertikali, tako da prepisane pozicije vaših suradnika u Njemačkoj dolaze ispod vaših pozicija bez obzira što su možda vaši suradnici uplatili PP koji će im se prepisati prije nego što Vi uplatite namjensko PP.

Datum starta njemačkog tržišta nismo odredili. Moguće je da to bude već u lipnju, a možda i u rujnu. Akcija će trajati do 27.04.2012., nakon čega će biti urađen i prijepis, ali njemačko binarno stablo neće biti aktivirano do zvaničnog otvaranja. Jedinice za karijeru će se u momentu prijepisa obračunati tako da je to izuzetna prilika za one koji planiraju veće pozicije u karijeri. Iskoristite šansu, pozicionirajte se u mladim binarnim stablima što prije i što bolje, jer njemačko tržište, na osnovu onoga što smo vidjeli do sada, mnogo obećava!

Registrirajte se

Dodatni izazov, samo dok traje ova akcija!


Na svaka 3 namjenska PP za Njemačku dobijate još jedno GRATIS PP u Njemačkoj!


Popularni postovi