Treći vid zarade: karijera

Treći vid zarade: karijera

Sada prelazimo na objašnjenje karijere i karijernih zarada. Ovde počinje ozbiljan posao, a ja ću vam samo započeti objašnjenje da znate šta vas sve još čeka!



U svakoj kategoriji PP vam donosi određeni broj jedinica za karijeru. Jedinice se kumuliraju polugodišnje, znači prvih 6 mjeseci u godini, zatim drugih 6 mjeseci, bez obzira kada ste se uključili. Osobne jedinice, koje ćemo kasnije definirati se mogu prenijeti u sljedeći period, ali samo do 2000 osobnih jedinica.
Scien-Kategorije Jedinica u karijeri / PP
I. SCNet-Kategorija 1
II. SCNet-Kategorija 3
III. SCNet-Kategorija 10
IV. SCNet-Kategorija 30
V. SCNet-Kategorija 90
VI. SCNet-Kategorija 180
Tri vrste zarade postoje u karijeri. Prva je zarada od PP-ova koje ostvare vaši prijatelji koje ste direktno uključili. To je zapravo vaša prva linija suradnika, prva dubina. Druga karijerna zarada je zarada od ostvarenih PP-ova od svih vaših ostalih dubina, od druge do beskonačne, ali tu dobivate samo razliku između postotka za vaš karijerni nivo i postotka karijernog nivoa surdnika iz koje linije vam dolazi taj promet. Treća zarada je fiksni iznos po jedinici koja se ostvari u mreži i opet, razlika po nivoima. Molim vas, nemojte očekivati da vam poslednjih par rečenica bude jasno sada. Samo sam rekao šta ćemo razmišljati u narednom tekstu. Evo tablice sa karijernim nivoima i potrebnim uslovima za napredovanje. SCnet-zarada je provizija koju dobivate na 2+2, 4+4 itd.
Poklapajući bonusi su takođe u ovoj tablici, za direktno uključene suradnike 7-17%. Za indiriktne 3-18% u ovisnosti od dostignute karijerne pozicije i to do beskonačne dubine u mreži (karijerna pozicija 2-7)! Ovo će entuzijazam kod lidera da dovede do usijanja, kada shvate što imaju u rukama!
Neka ovo bude dovoljno za prvi dio objašnjenja, jer kao što sam napisao, karijerne zarade sam spomenuo samo da nagovjestim šta sve još ima!
Rezime: koliko možemo zaraditi?
Jedno jedino PP može da vam donese kada se izvrti do kraja u svim kategorijama gotovine 33.000 EUR! Ako ste platili i akontacije u određenim trgovačkim kategorijama, onda zarađujete i 38.300 EUR u vaučerima. Ukupno je to suma od 71.300 EUR i onda ponovo iz početka.
Ako startate odmah sa 3 PP, računajte, posao višestruko jača. Na više od ovoga vas neću ohrabrivati, jer tako uklanjamo gomilu pitanja i prigovora u stranu. Drugi dio detaljnog obaviještenja ćete dobiti na seminarima ili u kasnijim štampanim materijalima. Za sada mislim da je dovoljno i ovo da se vidi zašto je ovaj sistem tako stimulativan!

 

0 comments:

Objavi komentar

Popularni postovi